• Magyar Magyar
  • English
  • Magyar
 • breadcrumbs
  Pályázatok

 • A kedvezményezett neve: ELEKTRO-HIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
 • A fejlesztés tárgya, célja: Beszerzésre kerültek technológiai fejlődést eredményező új eszközök, képzések, illetve információs technológia fejlesztés, melyek által gyorsabbá és hatékonyabbá vált a munkavégzés, a fejlettebb technológiával korszerűbb és precízebb adatfeldolgozás vált lehetővé a vállalkozás számára.
 • A szerződött támogatás összege: 91,73 millió Ft
 • A projekt tartalmának részletes bemutatása: A fejlesztés a vállalat technológiai korszerűsítését és egyben kapacitásának növelését segítette elő, melyet új korszerű és modern eszközök beszerzésével tudott megvalósítani. Az új gépek beszerzésével a cég Nagyhalászban található telephelye került fejlesztésre.
 • A projekt fizikai befejezése: 2023.09.30.

Nyitó Sajtóközlemény

Technológiai eszközfejlesztés az Elektro-Hir Kft. telephelyén

2023.09.30.

 

Sikeresen kezdetét veszi az ELEKTRO-HIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft projektje, mely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ--1.2.1-21 kódszámú felhíváson nyertes pályázat keretében valósul meg, melyen 91,73 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert technológiai eszközfejlesztésre.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a tervezetteknek megfelelően valósul meg, beszerzésre kerülnek technológiai fejlődést eredményező új eszközök, képzések, illetve információs technológiafejlesztés, melyek által gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés, a fejlettebb technológiával korszerűbb és precízebb adatfeldolgozás vált lehetővé a vállalkozás számára.

A fejlesztés a vállalat technológiai korszerűsítését és egyben kapacitásainak növelését segíti elő, melyet új korszerű és modern eszközök beszerzésével tudott megvalósítani. Az új gépek beszerzésével a cég Nagyhalászban található telephelye kerül fejlesztésre.

A projekt fizikai befejezése 2022. szeptember 30. napja.

További információ kérhető:
Vigh Botond, projektmenedzser ([email protected])

Záró Sajtóközlemény

Technológiai eszközfejlesztés az Elektro-Hir Kft. telephelyén

2023.11.15.

 

Sikeresen lezárult az ELEKTRO-HIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft projektje, mely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ--1.2.1-21 kódszámú felhíváson nyertes pályázat keretében valósult meg, melyen 91,73 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert technológiai eszközfejlesztésre.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a tervezetteknek megfelelően valósult meg, beszerzésre kerültek technológiai fejlődést eredményező új eszközök, képzések, illetve információs technológiafejlesztés, melyek által gyorsabbá és hatékonyabbá vált a munkavégzés, a fejlettebb technológiával korszerűbb és precízebb adatfeldolgozás vált lehetővé a vállalkozás számára.

A fejlesztés a vállalat technológiai korszerűsítését és egyben kapacitásainak növelését segítette elő, melyet új korszerű és modern eszközök beszerzésével tudott megvalósítani. Az új gépek beszerzésével a cég Nagyhalászban található telephelye került fejlesztésre.

A projekt fizikai befejezése 2023. szeptember 30. napja.

További információ kérhető:
Vigh Botond, projektmenedzser ([email protected])