• Magyar Magyar
    • English
    • Magyar
  • breadcrumbs
    Rólunk
Teljesítményünk a

Büszkeségünk

Dolgozzon felkészült, magas- és mélyépítészeti kivitelezések során szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező építőipari céggel!

Az Elektro-Hír Kft. megalakulása óta számos nagy volumenű beruházás során bizonyította szakértelmét.

Büszkék vagyunk arra, hogy aktív szerepet vállaltunk Kelet-Magyarország legkomolyabb kivitelezési beruházásaiban, melyeket magas szakmai színvonalon, a biztonsági és minőségi követelmények gondos figyelembevétele mellett végeztük el.

Korszerű, fiatal gépparkunk, szakmai hozzáértésünk, felkészült munkaerőnk jelenti a garanciát arra, hogy a kivitelezési munkáink a legmagasabb színvonalon, megadott határidőre elkészülnek.

features bg

Cégünk története

Az Elektro-Hír Bt. 1996-ban jött létre. Ezután alakultunk Korlátolt Felelősségű Társasággá.

2001-ben került átadásra a cégünk új, modern 3000 m2 –es telephelye Nagyhalászban.

Ezután 2010-ben adtuk át a mai telephelyünket, az 600 m2-es csarnokot, melyet a kor legmodernebb napelem rendszerével, biztonsági rendszerével láttunk el.

A cégünk fő tevékenysége a folyadék szállítására alkalmas közmű építése, emellett cégünk foglalkozik teherfuvarozással, nagy tömegű földmunkákkal, belső és külső generál kivitelezéssel, térkövezéssel.

Minden Magas- és Mélyépítészettel kapcsolatos munkát el tudunk végezni, melyet szakszerű csapatainkkal változatos, fiatal gépparkunkkal és több mint 20 éves tapasztalatunkkal végzünk.

Cégünk 2018-ban kezdett munkagép kanalak gyártásával és a hozzá tartozó adapterek, villák, gyorscserélők forgalmazásával foglalkozni.

A célunk, hogy a magyar piacon megfelelő, jó minőségű, hardox acélból készült, jó ár érték arányú munkagép kanalak biztosítsunk minden cég számára.

Kanalainkat saját gépeinken, valós körülmények között teszteljük.

Ez a garancia arra, hogy kanalaink minden terhelés alatt jól teljesítenek, ezzel folyamatos és gond nélküli munkát biztosítva minden cégnek!

Dolgozzunk együtt, építse a jövőjét velünk!

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolatfelvétel